Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Змагання і заходи в Бахмуті і Маріуполі

За минулий тиждень (з 23 по 29 вересня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку спортивно-оздоровчих масових заходів.

Змагання з легкоатлетичного кросу в Бахмуті

26 вересня в місті Бахмуті пройшли змагання з легкоатлетичного кросу серед ВНЗ та ЗОШ з нагоди заходу «Біг заради гармонії в Україні» - це велика кількість учасників, азарт, жага до перемоги та позитивні емоції всіх учасників заходу.

Чемпіонів і призерів нагороджено грамотами та кубками від управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

Олімпійський тиждень у Бахмуті

У місті Бахмут відбулись спортивні заходи в рамках традиційного заходу «Олімпійський тиждень», у яких взяли участь понад 4 000 дітей та підлітків (дитячо-юнацька спортивна школа №1, «Спорт для всіх», усі навчальні заклади міста - ЗОШ 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9, 10, 11, 12, 18, 24, БПК, БМК, БІТ, АКТІ, АГРОліцей, БКІ, БЦПТО, ДонУЕП, гімназія «Сузір’я»).

У програмі тижня увійшли різноманітні фізкультурно-оздоровчі заходи та турніри з олімпійських видів спорту, а саме: традиційний турнір з футболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів, турнір з легкої атлетики серед ВНЗ, перегляд фільмів на олімпійську тематику, проведення бесід, естафети «Веселі старти», зустріч з видатними спортсменами та тренерами, ранкова гімнастика для учнів школи, турнір з шашок та шахів, майстер-клас для всіх бажаючих зі скандинавської ходьби, День здоров’я, присвячені олімпійському руху.

Усіх учасників нагороджено грамотами за активну участь у «Олімпійському тижні».

Змагання зі скандинавської ходьби у Маріуполі

У місті Маріуполь в рамках легкоатлетичного забігу пройшли змагання зі скандинавської ходьби, присвячені Всеукраїнському дню ходьби. У змаганнях взяли участь двадцять п’ять професійних спортсменів з різних куточків нашої країни.

Кожний учасник отримав унікальну футболку та рюкзак. Переможці отримали медалі.

Варто зазначити, що в Маріуполі щосереду та щосуботу проводяться безкоштовні тренування зі скандинавської ходьби.

06.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах