Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласний спортивно-масовий захід «Всеукраїнський день ходьби» в Дружківці

5 жовтня в місті Дружківка, на площі Молодіжній, відбувся обласний спортивно-масовий захід «Всеукраїнський день ходьби» з нагоди Всесвітнього дня ходьби, який організували Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Дружківська міська рада. 
 
На святі були присутні начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Наталя Слесаренко, начальник відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту і туризму Дружківської міської ради Юлія Пивовар.
 
Захід проведено з метою залучення широких верств населення до занять фізичною культурою і ходьбою; пропаганда здорового способу життя; формування у населення мотивації до занять фізичною культурою і ходьбою як важливими чинниками здорового способу життя; залучення населення до проведення активного дозвілля.
 
Здоровий спосіб життя починається з зовсім простих речей, таких як бажання рухатися. Ходьба - доступний спосіб залишатися в формі весь час, який не має вікових та інших обмежень.
 
 
Після ходи проведено змагання з тенісболу, флорболу, атлетичні змагання для мужніх чоловіків.
 
За підсумками атлетичних змагань серед мужніх чоловіків переміг кандидат у майстри спорту України з пауерліфтингу Євгеній Немирчий. Друге місце посів майстер спорту України з пауерліфтингу Олександр Топуз, третє місце розділили між собою кандидати у майстри спорту України з пауерліфтингу Сергій Зайцев і Петро Григор’ян. 
 
 
До заходу також долучилися представники міста Покровськ, що популяризують скандинавську ходьбу, до складу яких увійшов неодноразовий переможець та призер національних змагань зі скандинавської ходьби Максим Логвиненко.
 
Переможці отримали грамоти, медалі, дипломи та атрибутику від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 
 

05.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах