Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Держслужбовці Донецької області – у п’ятірці кращих з волейболу та шашок на XXI Всеукраїнській спартакіаді

24-28 вересня в Ужгороді відбулись фінальні змагання XXI Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя.

Від Донецької області на Закарпаття поїхала збірна, яка змагалася в усіх видах: волейболі, футзалі, настільному тенісі, шахах і шашках.

Команду нашого регіону представили працівники департаменту фінансів, департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Бахмутської, Великоновосілківської, Волноваської, Мангушської, Мар’їнської, Нікольської райдержадміністрацій, головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області, Донецького окружного адміністративного суду, Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, Головного управління Державної податкової служби у Донецькій області, Головного управління статистики у Донецькій області, Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області, Слов’янського об’єднаного міського військового комісаріату Донецької області, Державної казначейської служби України у Великоновосілківському районі Донецької області.

Потужним став виступ збірної Донеччини у волейболі, де вона посіла високе 5 місце. Таке ж досягнення підкорилося представникам нашого регіону в командному заліку змагань з шашок, а в командних результатах з настільного тенісу та шахів Донецька область опинилась на 7 та 8 сходинках відповідно.

 
 

В умовах високої конкуренції гідно проявив себе головний спеціаліст загального відділу Бахмутської райдержадміністрації Сергій Кірсанов, який став четвертим у особистих змаганнях з шашок серед чоловіків.

 

Черговий раз гарний рівень гри з настільного тенісу продемонструвала начальник організаційного відділу апарату Великоновосілківської райдержадміністрації Олена Гімішлі, яка посіла 6 місце серед жінок і отримала Подяку голови Профспілки працівників державних установ України за спортивні досягнення (нагадаємо, у 2017 році її результатом на Спартакіаді було 5 місце, у 2018-му – 8 місце).

За підсумками особистих змагань з шахів сьомим серед чоловіків став провідний спеціаліст відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків управління фітосанітарної безпеки в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Донецькій області Денис Дібров.

 

У загальному заліку серед 20 команд-учасниць Спартакіади представники Донеччини посіли восьму сходинку з 253 очками.

Трійку призерів склали держслужбовці Хмельницької (361 очко), Львівської (305 очок) та Миколаївської (294 очка) областей.

29.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах