Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Артемівську відбувся чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків 1996 р.н. та молодше

1-2 березня в Артемівському спорткомплексі «Металург» відбулися змагання чемпіонату області з легкої атлетики серед юнаків 1996 року народження та молодше. Біля 300 учасників з 22 команд спортивних шкіл області змагалися з бігу, стрибків та штовханні ядра.

У командному заліку серед СДЮШОР попереду опинилась команда СДЮШОР-1 Донецької міської ради, на другому місці – СДЮШОР-8 ім. Сергія Бубки, на третій позиції – СДЮШОР ім. Надії Ткаченко. Серед ДЮСШ перше місце виборола команда ДЮСШ-2 м. Горлівки, друге – КДЮСШ-4 м. Маріуполя, на третьому місці – КДЮСШ-1 м. Харцизьк.

У особистій першості слід відзначити перемоги кандидатів на участь у юнацькому чемпіонаті світу 2013 року: Олександр Малосілов (Донецьк, ДВУОР-СДЮШОР-8) покращив свій особистий рекорд, показавши результат 14 м 77 см у потрійному стрибку, його колега по тренувальній групі Катерина Попова також у потрійному стрибку перемогла з результатом 12 м 04 см, а представник Горлівки Олексій Чиканов був кращим з бігу на 400 м – 50,7 – та 800 м – 1.58,4.

Зі спринтерського бігу на 60 м кращими були Анатолій Самелюк (Маріуполь, ДЮСШ-4) – 6,9 та Марина Бондарева (Торез, СДЮШОР-8, ДВУОР) – 7,8. Сергій Кобець з Горлівки (ДЮСШ-2) був кращім з бігу на 1500 та 3000 м. Особисті досягнення перевищили Наталя Піроженко (Донецька, СДЮШОР-1) у стрибках в висоту – 170 см та Ганна Сологуб (Горлівка).

Наступним легкоатлетичним стартом стане зимовий чемпіонат області з легкоатлетичного кросу, що буде проведено 9 березня в Горлівці на базі лісо – парку біля стадіону «Світанок».

 
04.03.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах