Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слов’янськ прийняв відкритий обласний турнір з рукопашного бою

14 вересня в місті Слов’янськ, на базі КПНЗ «Міська КДЮСШ», відбувся відкритий обласний турнір з рукопашного бою серед дітей, юнаків, дівчат, юніорів, юніорок та дорослих, присвячений Дню фізичної культури і спорту.
 
У спортивному святі взяли участь 83 спортсмени з 8 міст Донецької області: Слов’янська, Мирнограда, Бахмута, Лимана, Покровська, Мар’їнки, Слов’янського та Костянтинівського районів. 
 
Мета змагань - популяризація рукопашного бою, підвищення спортивної майстерності та якості суддівства, національно-патріотичне виховання дітей та молоді, а також відзначення Дня фізичної культури і спорту.
 
Боротьба розподілилась на два килима, дві суддівській бригади обслуговували змагання, що включали три розділи рукопашного бою: боротьба для дітей 6-7, 8-9 років, легкий та дозований контакт для спортсменів 10-11, 12-13, 14-15, 16-17 років та дорослих. 
 
За підсумками змагань перше посіла команда міста Слов’янськ, друге місце -  Слов’янський район, третє місце - Мирноград.
 
Переможців особистої та загальнокомандної першості урочисто відзначено дипломами Донецької обласної федерації рукопашного бою «Донбас» та нагороджені медалями, а команди – кубками федерації.
 
Громадська організація «Донецька обласна федерація рукопашного бою «Донбас» висловила вдячність начальнику управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимиру Мицику, начальнику відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександру Міщенку, директору КПНЗ «Міська КДЮСШ» Інні Панченко за сприяння та підтримку в організації та проведенні спортивного заходу.
 
27.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах