Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сергій Бубка переобраний на посаду віце-президента IAAF

25 вересня на Конгресі Міжнародної Асоціації легкоатлетичних федерацій в Досі (Катар) відбулися вибори керівного органу IAAF – президента, чотирьох віце-президентів та 13 членів Ради IAAF.

За підсумками голосування президента Національного олімпійського комітету України, легендарного легкоатлета, олімпійського чемпіона, багаторазового чемпіона світу, 35-разового рекордсмена світу Сергія Бубку переобрано на посаду віце-президента IAAF терміном на 4 роки.

Українець отримав 139 голосів від національних федерацій країн, які брали участь у голосуванні. Це перший результат серед одинадцяти претендентів на чотири посади віце-президентів Асоціації.

На черговий термін президентом Міжнародної Асоціації легкоатлетичних федерацій переобраний британець Себастьян Коу (203 голоси).

Відзначимо, у 2007 році Сергій Бубка став віце-президентом ІААF та увійшов до складу Ради IAAF. З 2015 року він займав посаду першого віце-президента IAAF.

Спортивна громадськість Донецької області щиро вітає Сергія Назаровича з нагоди переобрання до складу керівного органу Міжнародної Асоціації легкоатлетичних федерацій! Бажаємо і надалі втілювати всі творчі задуми на благо розвитку міжнародної легкоатлетичної спільноти, власним авторитетом сприяти поширенню у світі олімпійських цінностей та ідеалів!

25.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах