Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі стартував чемпіонат України з боксу серед чоловіків

23 вересня на базі спорткомплексу «Іллічівець» в Маріуполі відбулось урочисте відкриття головних боксерських змагань року – чемпіонату України серед чоловіків та 51-го «Меморіалу Макара Мазая», які зібрали кращих спортсменів з різних куточків країни. Настільки визначний турнір – за його підсумками формуватиметься національна збірна, що братиме участь у олімпійських ліцензійних стартах до Ігор в Токіо-2020 – місто прийматиме вперше за роки Незалежності.

Учасників чемпіонату привітали начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик та секретар Маріупольської міської ради Степан Махсма.

«Дуже приємно, почесно та відповідально приймати на Донеччині чемпіонат України серед еліти вітчизняного боксу. Оргкомітет доклав великих зусиль, щоб змагання пройшли на високому рівні, і ви, спортсмени, показали свої найкращі результати. Передаю вам найщиріші побажання від голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка – гідних суперників, об’єктивного суддівства, і нових перемог на всеукраїнській та міжнародній аренах!» – сказав у вітальному слові Володимир Мицик.

У змаганнях протягом семи днів битимуться 124 боксери у 8-ми нових вагових категоріях: до 52 кг, 57 кг, 63 кг, 69 кг, 75 кг, 81 кг, 91 кг, +91 кг. Попередні двобої 24-25 вересня та чвертьфінали 26-27 вересня розпочинатимуться о 15:00, півфінали – 28 вересня о 17:00, фінали – 29 вересня о 17:00.

 
 
 
 
 

Відзначимо, що господарі чемпіонату – команда Донецької області – представлені 9 спортсменами: це бронзові призери чемпіонату Європи серед чоловіків до 22 років Ростислав Білостоцький (Маріуполь, вагова категорія 52 кг), Максим Пилипець (Бахмут – Білицьке, в/к 69 кг), Дмитро Рибалко (Маріуполь – Волноваха, в/к 75 кг), а також Дмитро Кругальський (Маріуполь, в/к 57 кг), Олександр Горлов (Селидове, в/к 57 кг), Артем Лапін (Бахмут, в/к 69 кг), Закаріа Джалілов (Бахмут – Костянтинівка, в/к 69 кг), Пилип Акілов (Бахмут, в/к 75 кг) та Андрій Приходько (Маріуполь, в/к 81 кг).

 
 

Трансляція всіх змагальних днів проводитиметься на офіційній сторінці Федерації боксу України у Facebook (https://www.facebook.com/UkrainianBoxingFederation), а півфінальні та фінальні бої також можна буде побачити в прямому ефірі телеканалу «Маріупольське телебачення» і на сторінці у Facebook (https://www.facebook.com/mariupolskoe.tv).

• Результати першого дня змагань, 23.09.2019

Склад пар на другий день змагань, 24.09.2019

 

Фото – Андрій Музика

24.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах