Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Святкові масові заходи у Бахмуті, Костянтинівці, Маріуполі

За минулий  тиждень (з 9 по 15 вересня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку спортивно-масових фізкультурно-оздоровчих заходів.

День фізичної культури і спорту в Бахмуті

У міській легкоатлетичній естафеті, присвяченій Дню фізичної культури і спорту, взяли участь вищі навчальні заклади та загальноосвітні школи I-III та I-II ступенів міста Бахмут.

Дух здорового способу життя, доброго самопочуття, чудового настрою, справжнього азарту та жага до перемоги – усе це поєдналося в естафеті. Команди шкіл міста змагалися у швидкості та спритності на бігових доріжках стадіону «Металург». Такі змагання спонукають школярів до систематичного фізичного самовдосконалення, розвивають рухові якості, почуття колективізму, дружби, взаємодопомоги.

За підсумками змагань серед закладів І-ІІ ступенів призові місця посіли: I місце – команда ЗОШ №2; II місце – команда ЗОШ №4; III місце – команда ЗОШ №9.

У командній першості серед закладів І-ІІІ ступенів перемогу виборола команда ЗОШ №5; на ІІ місці – команда ЗОШ №18; на ІІІ місці – команда НВК №11.

Серед ВНЗ: I місце - команда Бахмутського педагогічного коледжу; II місце – команда Бахмутського індустріального технікуму;  III місце -  Бахмутський коледж транспортної інфраструктури.

Переможців змагань відзначено медалями та грамотами.

Захід не лише допоміг молоді усвідомити користь від занять спортом, але й показав, що таке командний дух і здорова конкуренція.

День фізичної культури і спорту в Костянтинівці

У місті Костянтинівка пройшли спортивно-масові фізкультурно-оздоровчі заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

У цей день площа біля Палацу культури та дозвілля перетворилася на спортивний майданчик. Творчий колектив Палацу культури та дозвілля спільно з відділом фізичної культури і спорту Костянтинівської міської ради, центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели яскраве спортивне свято для мешканців міста. На святі були присутні провідні спортсмени міста, керівники спортивних організацій, представники міськвиконкому, виступили творчі і спортивні колективи Костянтинівки.

До програми свята входили  привітання до Дня фізичної культури і спорту України,  підняття олімпійського прапора, нагородження спортсменів та тренерів. Присутні на святі одержали задоволення від виступів наших титулованих зірочок учасників спортивного клубу традиційного карате «Хедоді», вихованців спортивного клубу «Чемпіон», переможців обласних змагань з черлідингу, команди Костянтинівського медичного коледжу «Єдине коло», також свою майстерність продемонстрували Донецький Палац «Юність», представники Федерації боксу та кікбоксингу, цирковий колектив «Арена». Фіналом свята стала яскрава та весела, загальноміська флешмоб-зарядка для всіх присутніх.

Цього дня на території міста проходив «День здоров’я» серед усіх учбових закладів. На стадіоні «Металург» було організовано 14 спортивних станцій для учнів Костянтинівського вищого професійного училища, де кожен студент мав змогу показати свою майстерність та заробити бали для своєї команди. У Костянтинівському професійному будівельному ліцеї студентські команди змагались у 8 спортивних напрямках.

Спортивний захід «Активний вікенд» у Маріуполі

Протягом двох днів у місті Маріуполь пройшов «Активний вікенд». Дивовижний захід, в якому кожному знайшлося місце: працювали 4 локації, кожна з них пропонувала свої спортивні веселощі.

Мешканці міста мали змогу пограти в бадмінтон, фрісбі, петанк, волейбол. З 10:00 ранку можна було займатися йогою, ушу,  кудо. Ближче до обіду -  американським футболом, регбі, фехтуванням, тайським боксом. А ввечері на маріупольців чекали танці, кросфіт та перегляд фільмів на свіжому повітрі. Як кажуть: «Це той відпочинок, який ми заслужили».

Олімпійський урок у Маріуполі

Олімпійський урок у маріупольській школі №33 пройшов за участю, олімпійського чемпіона з плавання Ігор-1980 Олександра Сидоренка.

В рамках заходу юні борці продемонстрували свою майстерність, а також проведено урок проти булінгу. Найактивніші учасники заходу отримали пам’ятні сувеніри.

22.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах