Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Dо like OLYMPIANS» крокує Маріуполем

По-спортивному розпочався вересень у навчальних закладах Маріуполя. Всі школи долучились до олімпійського тижня, який спрямовано на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні.
 
З метою виховання молодого покоління Відділенням НОК України в Донецькій області було реалізовано Всеукраїнський проект «Do like OLYMPIANS», ініціатором і засновником якого виступає НОК України.
 
До учнів загальноосвітніх шкіл Маріуполя №65 та №63 завітали юні спортсмени – представники художньої гімнастики та греко-римської боротьби. А зірковим гостем став олімпійський чемпіон з плавання Олександр Сидоренко. На початку змагань в різноманітних естафетах учні п’ятих-сьомих класів переглянули показові виступи, спробували свої сили в зарядці з чемпіоном та отримали багато корисної інформації та порад, як проявити себе в спорті та досягти високих результатів. Всі переможці та найактивніші учасники відзначено грамотами, подарунками та сувенірами від регіонального відділення НОК України.
 
Ще приємна подія відбулась в шкільній бібліотеці  ЗОШ  №63, де було відкрито «Олімпійський куточок». Проект реалізовано завдяки підтримці  директора школи Тетяни Екзархо та за сприяння Відділення. Олімпійський чемпіон Олександр Сидоренко провів цікаву і пізнавальну лекцію для учнів про користь занять спортом та про олімпійські цінності.  Був  презентований  відеофільм про досягнення олімпійців Донеччини. Представник Відділення НОК України в Донецькій області Роман Караваєв передав школі книги, брошури і тематичні журнали олімпійської тематики, а також набір художньої літератури.
 
Мета проведених заходів - сприяння здоровому та активному способу життя, пропаганда олімпійських видів спорту, фізичної культури, олімпійська освіта дітей та юнацтва.
 
 
19.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах