Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слов’янськ прийме другі міжнародні змагання з триатлону на призи Віктора Зємцева

18 вересня в місті Слов’янськ відбувся оргкомітет щодо проведення других міжнародних змагань з триатлону на призи майстра спорту України міжнародного класу, чемпіона світу Віктора Зємцева та відкритого чемпіонату Донецької області з дуатлону серед дорослих, юніорів, юнаків, кадетів та спортсменів-аматорів.

- Проведення першого турніру на призи Віктора Зємцева в жовтні 2018 року стало для всіх задіяних структур певним випробуванням, і зараз ми маємо докласти спільних зусиль, щоб рівень цьогорічних змагань був ще вищим, - зазначив начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, перший заступник голови відділення НОК України в Донецькій області Володимир Мицик.

Основні напрямки роботи для присутніх озвучив начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко. Під час обговорення члени оргкомітету визначили актуальні питання, які потребують першочергового вирішення.

Відкриття другого турніру на призи Віктора Зємцева відбудеться 28 вересня о 09:30 на Соборній площі Слов’янська. Змагання стартують о 10:00 і проводитимуться приблизно до 14:30. Усього очікується півтори сотні учасників.

Спортсмени будуть боротися за програмою дуатлону, тобто долатимуть маршрут бігом (по прямокутнику, утвореному площею Соборною, вулицями Центральною, Василівською, Університетською) та на велосипеді (від площі Соборної по вулиці Тараса Шевченка, а потім по Банківській – до перехрестя з вулицею Колонтаївською та в зворотньому напрямку).

Дорослі визначатимуть кращих на дистанції, що складе 5 км бігу + 20 км велогонки + 2,5 км бігу. Дистанція для юнаків і кадетів – 2,5 км біг + 8 км велогонка + 1 км біг. Зміна етапів проходитиме в спеціальній транзитній зоні, де кожному атлетові буде відведено власне місце для зберігання екіпірування.

На переможців чекатимуть призи від легенди триатлону Донеччини – майстра спорту України міжнародного класу, чемпіона світу Віктора Зємцева, якому 14 лютого 2019-го виповнилося 46 років. Зємцев є срібним призером чемпіонату Європи в Амстердамі-2017 на довгі дистанції, багаторазовим чемпіоном України на різних дистанціях, 4-разовим переможцем етапів Кубків Європи з дуатлону, чемпіоном світу-2005 на довгій дистанції. Також у послужному списку Віктора – десять перемог на дистанції IRONMAN (2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2010, 2012, 2015).

 
18.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах