Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем фізичної культури і спорту!

Шановні спортсмени, тренери, фахівці сфери спорту, ветерани, усі прихильники здорового способу життя!

Прийміть найтепліші та найщиріші вітання з Днем фізичної культури і спорту!

Це свято є особливим для кожного з нас, адже робота на виховання здорового покоління є загальною справою.

Спортсмени, ви – наша гордість і наша надія! Ми пишаємося вашими перемогами на змаганнях як всеукраїнського, так і міжнародного рівня. Адже таким чином ви зберігаєте і примножуєте славні спортивні традиції Донеччини, зміцнюєте авторитет України у світовому співтоваристві. Бажаємо, щоб Ваш приклад був поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашого регіону і країни.

Тренери, педагоги з фізичного виховання, ветерани спорту – завдяки вашій наполегливій праці спортивні досягнення Донецької області і є можливими. Ви не просто вчите своїх підопічних азам майстерності, ви даєте справжні безцінні уроки життя. Тому для здійснення всіх ваших надій і мрій бажаємо вам невичерпної енергії та активного довголіття!

Дякуємо всім працівникам сфери фізичної культури і спорту, які підтримують ініціативи з розвитку спортивної інфраструктури, заохочення провідних та юних спортсменів, докладають максимум зусиль задля підвищення рівня фізичного здоров’я та популяризації здорового способу життя серед дітей та молоді. Упевнені, що лише злагоджена щоденна праця, ініціатива всіх без винятку фахівців галузі сприятимуть піднесенню спортивного життя Донеччини.

Бажаємо всім міцного здоров’я, натхненої плідної праці та успіхів у всіх звершеннях. Нехай в оселях завжди панують мир, злагода і добробут, взаєморозуміння та підтримка найрідніших людей!

 

З повагою,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

14.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах