Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Do like Olympians з олімпійським чемпіоном Олександром Сидоренком

12 вересня в закладі загальної середньої освіти № 33 Маріупольської міської ради відбулось свято здоров’я та спорту в рамках проекту Національного олімпійського комітету України Do like Olympians, а також урок протидії булінгу в рамках всеукраїнського проекту «Захисти себе».

До учнів завітали представники боротьби - вихованці ОСДЮСШОР з видів боротьби та КДЮСШ «Атлетик» під керівництвом тренера-викладача Андрія Матійченко. А зірковим гостем став чемпіон Ігор ХХІІ Олімпіади 1980 року, заслужений майстер спорту СРСР з плавання Олександр Сидоренко.

На урочистому відкритті олімпійський чемпіон побажав завжди досягати своєї мети, вести здоровий спосіб життя і наполегливо займатися спортом. Також школярів привітав виконавчий директор відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора.

У програмі свята проведено веселу розминку, юні спортсмени продемонстрували показові виступи, а всі охочі долучились до майстер-класу. Олександр Сидоренко розповів школярам про свій шлях у спорті, про свої досягнення та кропітку працю до чемпіонства.

За активну участь та правильні відповіді у вікторині «Знавці історії олімпійського руху», яку провів представник відділення НОК України в Донецькій області Роман Караваєв. Учасники заходу були відзначені подарунками від відділення НОК України в Донецькій області.

Головна мета заходу - сприяння здоровому та активному способу життя, пропаганда олімпійських видів спорту, фізичної культури та олімпійської освіти серед дітей та юнацтва.

13.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах