Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


OlympicLab у Бахмуті з провідною легкоатлеткою Донеччини Аліною Логвиненко

Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області реалізувало напрямок Всеукраїнського спортивно-інтерактивного проєкту для дітей і молоді #OlympicLab «Основи здорового харчування».

Учасниками заходу стали 55 хлопців та дівчат НВК № 11 Бахмутської міської ради. Школярі вітали почесну гостю – заслуженого майстра спорту України з легкої атлетики, бронзову призерку ХХХ Олімпійських ігор 2012 року, переможницю ІІ Європейських ігор 2019 року Аліну Логвиненко.

На початку заходу віце-президент федерації легкої атлетики Донецької області Тетяна Серорез представила до уваги присутніх презентацію, яка включала фотографії та відео з виступів провідної легкоатлетки регіону на міжнародних змаганнях, розповіла про легку атлетику, як вид спорту.

Під час бесіди чемпіонка ІІ Європейських ігор розповіла про свій спортивний шлях, досягнення на аренах найвищого рівня, розкрила секрети активного та здорового способу життя, велику увагу приділивши питанню здорового харчування. Аліна відповіла на безліч запитань хлопців і дівчат, а найактивнішим учасникам вручила подарунки від НОК України та книги «Перші кроки до здоров’я та довголіття» від регіонального Відділення.

На завершення заходу відбулась фотосесія, окрім цього всі бажаючі отримали автографи.

Нагадаємо, проєкт має на меті виховання молодого покоління за допомогою олімпійських ідеалів та принципів, сприяння залученню дітей до активних занять спортом та здорового способу життя.

 

13.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах