Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті відзначили День фізичної культури і спорту та 70-річчя стадіону «Металург»

12 вересня в місті Бахмут, у Центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова, відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту України. 

На свято зібралися представники спортивної громадськості міста: ветерани спорту, тренери, вчителі шкіл, викладачі навчальних закладів, працівники спортивних споруд, спортсмени і школярі, а також почесні гості.

Учасників свята привітав начальник управління фізкультури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик і вручив подяки Донецької облдержадміністрації переможцям європейських та світових змагань.

Начальник управління з питань  фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис відзначив номінантів у категоріях: кращий колектив фізкультури, вчитель та викладач 2018-2019 навчального року.

Секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко вручила грамоти міської ради видатним спортсменам міста, а також привітала ветеранів спорту подяками управління з питань фізичної культури і спорту Бахмутського міської ради і грошовою премією за внесок в розвиток фізичної культури і спорту.

Світлана Кіщенко зазначила, що все більше жителів громади, серед яких чимало як молоді, так і людей похилого віку, долучаються до занять фізичною культурою: «Упевнена, що спорт буде завжди нашим надійним союзником, а найголовнішим рекордом стане здоров’я бахмутчан».

Наприкінці урочистої частини святковий концерт присутнім подарували творчі колективи міста.

13.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах