Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні велосипедисти Донеччини – переможці та призери чемпіонату України в Тернополі

5-9 вересня в місті Тернопіль відбувся командний чемпіонат України з велоспорту на шосе в індивідуальній гонці на час, груповій гонці та критеріумі серед юнаків, дівчат, молодших юнаків і молодших дівчат, який зібрав 165 спортсменів із 23 регіонів.

Від Донецької області на змаганнях виступили 8 велосипедистів, вихованці заслуженого тренера України Валерія Красова і тренера Олександра Геращенка: Дмитро Полупан, Алла Марущук (обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з велоспорту, Лиман), Олена Ребракова, Максим Телегін, Гліб Юрченко, Герман Діденко та Даніель Беліч (Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки).

У перший день змагань за підсумками групової гонки на 50 км золоті медалі вибороли Алла Марущук і Олена Ребракова.

Другий день приніс Донеччині найвищу нагороду в індивідуальній гонці на час серед юнаків, автором якої став Дмитро Полупан. Наш спортсмен подолав 15 км з результатом 21 хв. 01 сек., випередивши представника Миколаївщини Максима Вареника (21 хв. 03 сек.) і сумчанина Андрія Семибратова (21 хв. 06 сек.). Четверте місце тут посів вихованець ДВУОР ім. С.Бубки Гліб Юрченко – разом із переможцем Дмитром Полупаном вони допомогли збірній Донецької області очолити командний залік серед юнаків.

Серед дівчат у індивідуальній гонці на час на 10 км кращою виявилась Алла Марущук, яка фінішувала з результатом 15 хв. 23 сек. Третьою стала ще одна велосипедистка Донеччини Олена Ребракова (16 хв. 01 сек.), поступившись Дарині Нагуляк із Хмельницької області (15 хв. 36 сек.). У командному заліку наші спортсменки здобули «срібло», програвши лише 1 очко представницям Хмельниччини.

 

У третій день змагань, у гонці критеріум, спортсмени Донецької області посіли перше місце в командному заліку серед дівчат та третю сходинку серед молодших юнаків. Зазначимо, що Алла Марущук та Олена Ребракова впевнено лідирували протягом всієї дистанції, яка склала 30 км, розділивши «золото» та «срібло» відповідно. Срібним призером у гонці на 20 км став Даніель Беліч.

 
11.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах