Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивні заходи в Дружківці до Дня міста та Дня фізичної культури і спорту

6 вересня в місті Дружківка, на березі річки Казенний Торець, пройшли чемпіонати з паркового волейболу та дворового футболу, присвячені Дню міста та Дню фізичної культури і спорту. 
 
У змаганнях взяли участь команди загальноосвітніх шкіл міста. З початком нового шкільного та спортивного сезону їх привітав директор Дружківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Валерій Колоша. 
 
У змаганнях з паркового волейболу переможцем групи «А» стала команда гімназії «Інтелект», яка зустрілась з переможцем групи «В» - ЗОШ №6. Перемогу в фіналі з рахунком по сетам 2:0 здобули учні гімназії «Інтелект», друге місце посіла команда ЗОШ №6, третє місце - команда ЗОШ №17.
 
У змаганнях з дворового футболу перемогла команда учнів ЗОШ №7, друге місце посіла гімназія «Інтелект», третє місце - ЗОШ №17.
 
Переможців і призерів двох чемпіонатів нагороджено кубками, медалями та грамотами від відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради та Дружківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

10.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах