Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Змагання з футзалу у Волновасі до Дня фізичної культури і спорту

6 вересня в місті Волноваха, на спортивному майданчику зі штучним покриттям ЗОШ №1, відбувся турнір з футзалу з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту. 
 
У змаганнях взяли участь 7 команд: збірна команда районного військкомату і 11 ДПРЗ ДСНС, команда Волноваського відділу поліції, команда прикордонників, команди вчителів і державних службовців Волноваського району, збірна команда депутатів всіх рівнів і голів місцевих рад Волноваського району, збірна команда місцевої прокуратури і Волноваського міжрайонного відділу ГУ СБ України в Донецькій та Луганській областях.
 
Учасників змагань привітав головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді та спорту управління освіти сім’ї, молоді та спорту Волноваської райдержадміністрації Артур Полянчич.
 
За результатами змагань перемогла команда вчителів Волноваського району, друге місце посіла команда Волноваського відділу поліції, третє місце – збірна команда Волноваської місцевої прокуратури і Волноваського міжрайонного відділу ГУ СБ України в Донецькій та Луганській областях.
 
Усіх учасників відзначено грамотами управління освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, а призери змагань отримали кубки та медалі.
10.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах