Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Школярів Донеччини спорядили на фінал «Олімпійського лелеченя»

7 вересня в Краматорську на обласному святі «Олімпійський урок» до Дня фізичної культури і спорту відбулись урочисті проводи команди школярів Донеччини на фінал Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя», який дев’ятий рік поспіль проходить за ініціативи Національного олімпійського комітету України.

Нагадаємо, право представити наш регіон у Києві в Міжнародному дитячому центрі «Артек» здобули учні Билбасівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Слов’янського району, які перемогли на обласному (попередньому) етапі заходу.

З привітаннями і побажаннями проявити свої найкращі здібності до дітей звернувся голова відділення НОК України в Донецькій області Віктор Ремський.

«Мені дуже приємно, що саме учні з Билбасівки перемогли на обласному етапі всеукраїнських змагань «Олімпійське лелеченя», адже ви представляєте першу відремонтовану і оновлену опорну школу Донеччини. Звичайно, це серйозна відповідальність, але я впевнений, що ви будете дуже старатися, аби в Києві увійти до трійки кращих. А наочний прикладом згуртованості й наполегливості для всіх є команда з Великої Новосілки – переможці фіналу «Олімпійського лелеченя» у 2017 році. Щиро бажаю вам наснаги, віри у свої здібності та жаги до самовдосконалення!» - сказав Віктор Ремський.

 

З 9 по 15 вересня хлопці і дівчата визначатимуть кращих у конкурсі презентацій, вікторині, змаганнях з волейболу, естафетах. До складу команди Донецької області увійшли учні Билбасівського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів Ірина Жидкова, Поліна Голуб, Герман Нефьодов, Максим Михайлов, Валерія Макуха, Діана Баринова, Назар Зелік, Андрій Потапов, Дарья Золотарьова-Кулініч, Ольга Шевченко, Іван Ребік, Олександр Яйлов, яких супроводжуватимуть педагоги Микола Смоляр та Анастасія Дудник.

Зазначимо, що захищати честь Донеччини на всеукраїнському рівні школярі будуть у новій спортивній формі, наданій відділенням Національного олімпійського комітету України в Донецькій області.

 
08.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах