Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшов відкритий міський турнір з дзюдо «Різдвяні старти»

З 3 по 5 січня в Донецьку на базі палацу культури ім. Куйбишева пройшов відкритий міський турнір з дзюдо «Різдвяні старти» серед спортсменів 2000/2001 років народження.

Участь у змаганнях взяли 96 дзюдоїстів з Шахтарська, Макіївки, Горлівки, Комсомольська та Тельманового. Трьома командами був представлений Донецьк. Юнаки боролися за перемогу в 10 вагових категоріях, а дівчата – у двох.

У турнірі дзюдоїстів серед юнаків тричі на вищу сходинку п’єдесталу піднімалися спортсмени з Донецька. Микита Дрейзін став першим у ваговій категорії до 50 кг, а Сергій Філіпко удостоївся звання кращого дзюдоїста в категорії до 66 кг. Всеволод Веселов святкував перемогу в найбільш видовищній ваговій категорії +73 кг.

Серйозну конкуренцію донецьким дзюдоїстам склали спортсмени з Горлівки, які в результаті ні в чому не поступилися своїм візаві, також завоювавши 3 перших місця. У ваговій категорії до 42 кг перемогу здобув Сергій Сагайдаков, Семен Корольов виграв турнір у категорії до 60 кг, а Аркадій Швець піднявся на перше місце в категорії до 73 кг.

Дзюдоїсти з Макіївки Богдан Опришко та Ярослав Бугаєвський виграли турнір у категорії до 38 кг і 60 кг відповідно. У найлегшій ваговій категорії до 34 кг кращим дзюдоїстом став Денис Бяшков з Шахтарська. Володимир Хараман, що представляє на турнірі Комсомольськ, здобув перемогу в категорії до 46 кг.

У змаганнях серед дівчат кращий результат показали дзюдоїстки з Шахтарська і Макіївки. Олеся Нікольова (Шахтарськ) святкувала успіх в категорії до 57 кг, а Людмила Червякова (Макіївка) – у ваговій категорії до 63 кг.

Переможці за підсумками турніру нагороджені кубками, а також, поряд з іншими призерами, – грамотами та медалями комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради.

Додамо, що зазначений турнір входить в етап підготовки до чемпіонату України з дзюдо, який буде вперше розіграний серед юнаків 2000/2001 років народження.

 
09.01.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах