Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки вп’яте розпочало навчальний рік у Бахмуті

2 вересня Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки знову відкрило свої двері для учнів і студентів – уже вп’яте в Бахмуті на базі спортивно-оздоровчого табору «Вогник», де заклад відновив свою роботу після переміщення з Донецька.

На святі Першого дзвоника дітей, їх батьків та вчителів з початком нового навчального року і Днем знань привітали в.о. начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова, директор Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки Ігор Анушкевич, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис, начальник управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Людмила Махничева.

Почесні гості побажали хлопцям і дівчатам віри у власні сили, наснаги для підкорення нових висот у навчанні та спорті, і висловили щиру подяку педагогам та тренерам за їх внесок у виховання освічених, сильних та патріотичних молодих людей, які гідні носити звання учнів і студентів училища імені славетного спортсмена, олімпійського чемпіона Сергія Бубки.

 

В урочистій атмосфері під оплески присутніх відзнаки управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації отримали кращі представники викладацького складу: Світлана Дудник, Ольга Веселовська, Тетяна Нікітіна, Тетяна Федотчева, Лариса Леонова, Самвел Акопян, Наталя Чайка, Ірина Ситковська, Галина Леле.

 
 
 
 

Грамоти ДВУОР ім. С.Бубки вручили студентам, які відзначились активною участю в житті училища та високими досягненнями в навчанні: Олесі Ярошенко, Дмитру Павлову, Олександрі Камінській та Михайлу Абрамову. Також Олександра Камінська за активну участь у житті міста була нагороджена грамотою та цінним подарунком від Бахмутської міської ради. Посвідчення майстрів спорту України з боротьби вільної отримали Євгенія Сєдих, Віолета Семчова та Аїда Керимова.

 
 
 
 

Спеціальний подарунок – статуетку сови як символ мудрості, терпіння та врівноваженості – для семикласників передала студентка четвертого курсу Олеся Ярошенко. Після того, як пролунав перший дзвоник, дітей запросили до класних кімнат та аудиторій на перший урок «Ми – патріоти незалежної України».

 
 

Зазначимо, що на початок вересня в Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С.Бубки налічується 325 учнів – 156 учнів шкільного блоку та 169 студентів (до 1 жовтня 2019 року планується збільшення контингенту до 350 учнів). Для порівняння: у вересні 2015 року, на початку діяльності закладу в Бахмуті, було 153 учня. Заняття проводитимуться з 13 видів спорту – з нового навчального року додалися триатлон та тхеквондо.

 

Більше світлин з заходу – на сторінці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в Facebook: www.facebook.com/sportdonoda, альбом – за посиланням.

03.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах