Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Перестало битися серце Олександра Петренка

Спортивна громадськість Донеччини зазнала непоправної втрати – на 41-му році помер Олександр Іванович Петренко, майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу, інструктор стадіону «Металург», тренер-викладач Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки і КПНЗ «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 Бахмутської міської ради», кандидат юридичних наук.

Усе його життя – нескінченна відданість обраній справі і служіння людям. Олександр Іванович завжди був чуйним і доброзичливим, у разі необхідності простягав руку допомоги. Він відрізнявся винятковою працьовитістю, став захопленим фанатом пауерліфтингу, якого знали далеко за межами Бахмута та Донецької області.

За свою плідну тренерську діяльність Олександр Петренко виховав плеяду майстрів спорту України, майстрів спорту міжнародного класу, володарів нагород багатьох престижних змагань. Його професійність, енергійність, відповідальність завжди будуть прикладом для колег та вихованців.

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації висловлює щирі співчуття рідним та близьким Олександра Івановича.

 
02.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах