Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


По-спортивному відзначили День знань у Бахмуті

Напередодні Дня знань спортивний комплекс «Металург» міста Бахмут гостинно зустрів юних школярів з різних міст Донеччини. Юні спортсмени взяли участь в заході в рамках Всеукраїнського проекту Do Like Olympians, організованому Відділенням НОК України в Донецькій області за сприяння Федерації легкої атлетики Донецької області.
 
На початку змагань за програмою «Дитяча легка атлетика» майже 80 юнаків та дівчат розім’яли свої м’язи разом з чемпіоном України з легкої атлетики Кирилом Приходьком. Також Кирило з задоволенням поділився з усіма охочими своїми враженнями та цікавим досвідом від перебувавання у складі української делегації в молодіжному спортивному таборі в місті Сувон (Республіка Корея). Нагадємо, за рішенням НОК України право долучитися до табору в Кореї на початку серпня отримали найкращі вихованці Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки.
 
У захоплюючих легкоатлетичних змаганнях активну участь взяли команди міст Бахмут, Дружківка, Костянтинівка, Вугледар, а також Слов’янського району.
 
На завершення спортивного свята всі його учасники отримали подарунки та сувенірну атрибутику від НОК України, а головне – заряд неабиякої мотивації для подальших олімпійських звершень!


 


01.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах