Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропіллі визначили найспортивніших держслужбовців Донеччини

29 серпня місті Добропілля відбулись фінальні змагання Спартакіади серед збірних команд державних службовців Донецької області.

За право називатися найспортивнішими боролися понад 200 чоловік із 15 команд, які сформовано за підсумками відбіркового етапу. Учасники змагань представляли Донецьку обласну державну адміністрацію, Головне управління Державної податкової служби у Донецькій області, Донецьку митницю ДФС, військово-цивільну адміністрацію міста Авдіївка та 11 районів: Бахмутський, Великоновосілківський, Волноваський, Добропільський, Костянтинівський, Мангушський, Мар’їнський, Нікольський, Олександрівський, Покровський та Слов’янський.

Вдячність командам за те, що вони своїм прикладом доказали єднання не тільки в державній службі на благо України, але й у відношенні до регулярної рухової активності та здорового способу життя як важливої складової життя населення регіону, висловила в.о. начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова.

Також держслужбовців привітали начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради Віталій Кличов та голова Донецької регіональної організації профспілки працівників державних установ України Сергій Шевцов. Старт змаганням дав головний суддя Іван Костянецький.

 
 

Учасники визначали кращих у п’яти видах спорту: волейболі, шахах, шашках (на базі Палацу спорту ім. С.Г.Арутюнова), футзалі та настільному тенісі (на базі НВК «Спеціалізована школа I-III ступенів № 4 з поглибленим вивченням окремих предметів - ДНЗ»).

 
 

За підсумками фінальних змагань спартакіади перемогу виборола команда Слов’янської райдержадміністрації, яка набрала 388 очок. Другими стали представники Великоновосілківської райдержадміністрації (351 очко), третіми – Волноваської райдержадміністрації (297 очок), четвертими – Мар’їнської РДА (265,5 очок), п’ятою – збірна Донецької облдержадміністрації (261,5 очок).

 
 

Результати боротьби в окремих видах спорту:

- волейбол: 1 місце – Слов’янська РДА, 2 місце – Великоновосілківська РДА, 3 місце – Волноваська РДА;

- футзал: 1 місце – Слов’янська РДА, 2 місце – Головне управління ДПС у Донецькій області, 3 місце – Донецька митниця ДФС;

- настільний теніс: 1 місце – Слов’янська РДА, 2 місце – Великоновосілківська РДА, 3 місце – Донецька митниця ДФС;

- шахи: 1 місце – Нікольська РДА, 2 місце – Мангушська РДА, 3 місце – Великоновосілківська РДА;

- шашки: 1 місце – Великоновосілківська РДА, 2 місце – Нікольська РДА, 3 місце – ВЦА міста Авдіївка.

 
 

Переможців і призерів змагань нагородили кубками, медалями та грамотами управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації. Також трійка кращих команд у загальному заліку отримала грошові винагороди на рахунок профспілок: за третє місце – 2000 грн., за друге місце – 3000 грн., за перше місце – 5000 грн.

У подальшому за участю державних службовців будуть проведені навчально-тренувальні збори, після чого стане відома заявка збірної команди Донецької області на фінальні Всеукраїнські змагання спартакіади (третій етап), що відбудуться 23-28 вересня в місті Ужгород.

 

Більше світлин з заходу – на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/sportdonoda/ (фотоальбом - за посиланням)

30.08.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах