Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Розваги в спортивних локаціях у День Державного Прапора і День Незалежності України

За минулий тиждень (з 19 по 25 серпня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено святкові розважальні заходи.
 
День Державного Прапора України в Маріуполі
 
23 серпня Маріуполь відсвяткував День Державного Прапора України. В парку за драматичним театром, біля пішохідного фонтану діяла спортивна локація. 
 
Дітлахи та дорослі грали в петанк, волейбол, бадмінтон, кидали фрісбі, вчилися кидати м’яч за правилами регбі.
 
 
Всеукраїнська гребна регата пам’яті Ксенофонта Степанова
 
24 серпня на території водноспортивного комплексу маріупольського яхт-клубу «Азовсталь» стартувала Всеукраїнська гребна регата пам’яті Ксенофонта Степанова.
 
Учасниками змагань стали 20 кращих команд з усієї України. Фахівці Маріупольського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організували спортивну локацію і запросили до спортивних розваг усіх глядачів регати і мешканців міста. 
 
 
День Незалежності, День шахтаря, День міста Селидове
 
25 серпня Селидівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» разом з мешканцями міст Селидове, Гірник, Українськ та розташованих поблизу селищ відсвяткували День Незалежності, День шахтаря та День міста. 
 
У Селидовому відсвяткували насиченою культурно-розважальною програмою на центральній площі. Долучилися до свята і спортсмени ДЮСШ м.Селидове, показавши майстер-клас з футболу. Завершився день пінною вечіркою, під час якої усі бажаючі занурилися в море піни та позитиву. 
 
Цього ж дня в Гірнику теж відбулася розважальна программа, в якій взяли участь творчі колективи міста і вихованці Селидівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Глядачі зустрічали та проводжали маленьких артистів бурхливими оплесками.
 
 
30.08.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах