Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Краматорськ по-спортивному відсвяткував День Незалежності України

24 серпня в місті Краматорськ, у парку ім. О.С. Пушкіна, відбулись спортивні заходи з нагоди відзначення на Донеччині Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України.

Організатори – управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації – підготували низку спортивних локацій, цікавих і дітям, і дорослим.

Розпочалося свято з виставки моделей літаків та польотів квадрокоптерів, один з яких, сконструйований вихованцями спортивного гуртка, підняв у небо жовто-блакитний прапор України.

Порадували гостей та мешканців Краматорська і показові виступи кінних вершників, одягнених в українські національні костюми – свою майстерність продемонстрували юні спортсмени обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону, що проводить свої заняття в місті Слов’янськ.

 

 

За підсумками стрітбольних баталій на одне кільце, що тривали близько години, перемогу здобули представники Дружківки, друге місце – у команди Краматорська, третє – у команди Дружківка-2.


Змагання «Дитяча легка атлетика», які зібрали 3 команди по 8 чоловік із Краматорська та Слов’янська, проводилися за програмою IAAF (Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій). За підсумками семи естафет – «Слалом», «Бар’єрний біг», «Стрибки з м’ячем», «Дрібний біг», «М’яч над головою», «Стрибки з місця» та «Веселий обруч» – кращою виявилась команда ДЮКФП №2 міста Краматорськ, друге місце посіла команда обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків, а третьою стала команда ОСДЮСШОР з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону.


Фінал обласного фестивалю «Козацькі розваги», проведення якого стало традиційним до Дня Незалежності України, зібрав 13 команд з міст Авдіївка, Добропілля (2 команди), Дружківка, Краматорськ (4 команди), Лиман, Покровськ, Слов’янськ (2 команди) та Кривий Ріг. За підсумками змагань у 4-х вправах, які випробували учасників на неймовірні фізичні можливості, витривалість та силу духу, перемогу здобули представники Дружківки, другою стала команда Добропілля-1, третьою – команда «Поліція» (Краматорськ).


Також цього святкового дня першість виборювали учасники відкритого турніру з армспорту. Серед дівчат і на лівій, і на правій руках кращою стала Олександра Нагарнюк, другою – Яна Рибакова, третьою – Юлія Липова. Результати боротьби серед чоловіків у категоріях 70 та 80 кг на обох руках мають такий вигляд: 1 місце – Олександр Лазарєв, 2 місце – Андрій Зуяков, 3 місце – Андрій Кущій.


Чоловіки, категорія 90 кг, ліва рука: 1 місце – Євген Аврамов, 2 місце – Олександр Лазарєв, 3 місце – Максим Фарафонов; права рука: 1 місце – Олександр Лазарєв, 2 місце – Євген Аврамов, 3 місце – Максим Фарафонов. Категорія 90+ кг, ліва рука: 1 місце – Богдан Зуяков, 2 місце – Дмитро Харченко, 3 місце – Євген Аврамов; права рука: 1 місце – Богдан Зуяков, 2 місце – Дмитро Харченко, 3 місце – Сапронов. Чоловіки, ліва рука, абсолютна вагова категорія: 1 місце – Богдан Зуяков, 2 місце – Дмитро Харченко, 3 місце – Вадим Гайдоба; права рука, абсолютна вагова категорія: 1 місце – Богдан Зуяков, 2 місце – Катунін, 3 місце – Сапронов.

Відзначимо, що переможців та призерів змагань нагородили цінними подарунками від Донецької обласної державної адміністрації.

 
27.08.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах