Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На честь 4-ї річниці створення Краматорського прикордонного загону провели волейбольний турнір

Спортивна підготовка для військовослужбовців є важливою та невід’ємною складовою в охороні державного кордону, тому прикордонники постійно підтримують своє тіло в хорошому фізичному стані. 20 серпня, за ініціативи командування Краматорського прикордонного загону, на честь 4-ї річниці створення військової частини проведено відкриті змагання з волейболу.

За першість, окрім винуватців святкової події, боролись команди Служби безпеки України, Національної поліції України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії України та 81-ї окремої аеромобільної бригади, що виконують завдання у складі Об’єднаних сил.

Учасників привітали заступник начальника управління – начальник відділу організаційно-кадрової роботи управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Сергій Горбунов та начальник Краматорського прикордонного загону, полковник Анатолій Федорчук.

Боротьба за звання кращих для всіх команд виявилась запеклою, ніхто не бажав поступатись. Утім, переможець завжди один – за підсумками безкомпромісного фіналу з рахунком 2:1 тріумфували представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Другим став колектив прикордонників, третім – колектив 81-ї окремої аеромобільної бригади.

 

Змагання відбулись за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації. Команди нагородили медалями, грамотами, а головними трофеями стали кубки від начальника Краматорського прикордонного загону Анатолія Федорчука.

 

Зазначимо, що Краматорський прикордонний загін було створено 21 серпня 2015 року на базі двох оперативно-військових відділів з метою підвищення ефективності виконання завдань прикордонними підрозділами на лінії зіткнення. За час свого існування підрозділи загону не раз доводили свою ефективність під час виконання завдань спочатку в зоні проведення антитерористичної операції, а згодом і операції Об’єднаних сил.

23.08.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах