Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині будуватимуться мультифункціональні майданчики для занять ігровими видами спорту

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05 липня 2019 року № 571, у Донецькій області розпочато активну роботу – створено комісію з підготовки пропозицій щодо розподілу в 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту.

Положення про зазначену комісію затверджено розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 07 серпня 2019 року № 794/5-19 та зареєстровано в Головному територіальному управлінні юстиції у Донецькій області 12 серпня 2019 року за № 235/294.

Мультифункціональний майданчик має бути завдовжки не менше ніж 38 метрів і завширшки не менше ніж 20 метрів, повинен бути призначений для занять з не менше ніж чотирьох ігрових видів спорту, мати спеціальне покриття, розмітку та необхідне обладнання, що відповідає правилам проведення змагань, затвердженим в установленому законодавством порядку.

Реалізація зазначених проєктів відбуватиметься за рахунок субвенції з державного бюджету (Міністерство молоді та спорту України) на умовах співфінансування 50x50 відсотків з місцевих бюджетів або інших джерел.

До кінця серпня 2019 року управлінням фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації здійснюватиметься прийом пропозицій від виконкомів міських рад, райдержадміністрацій, рад об’єднаних територіальних громад, військово-цивільних адміністрацій щодо реалізації таких проєктів на їх територіях.

У вересні 2019 року комісія розгляне пропозиції і визначить перелік об’єктів для подальшої роботи.

23.08.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах