Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Владислав Руднєв переможно дебютував у професійній лізі GCFC MMA

17 серпня в київському «Зеленому театрі» відбувся міжнародний професійний турнір Golden Coat Fighting Championship MMA - 8 зі змішаних єдиноборств, де в октагоні бійці змагаються в спеціальних борцівських куртках.
 
Турнір GCFC MMA є унікальною подією в світі єдиноборств. Прихильники єдиноборств знайомі з ММА за подіями американського проекту UFC, учасники якого змагаються без спеціальної амуніції. У той же час більшість вітчизняних бійців «родом» з самбо, дзюдо, джиу-джитсу, в яких захоплення за куртку значно розширюють арсенал прийомів.
 
Таким чином, у більшості єдиноборців для участі в серйозних змаганнях було два шляхи – або перенавчатися на «греко-римлян» і «вільників», де всі захоплення здійснюються за частини тіла супротивника, або ж створити альтернативний формат змагань. Golden Coat Fighting Championship - саме такий формат. 
 
17 серпня в професійній лізі GCFC MMA переможно дебютував Владислав Руднєв, подолавши свіввітчизника Андрія Савчука в першому раунді завдяки больовому прийому на ногу.
 
Нагадаємо, Владислав Руднєв виборов для України і Донецької області золоті медалі у бойовому розділі самбо на чемпіонаті світу (2018, м. Бухарест) і чемпіонаті Європи (2019, м. Хіхон).
 
 
22.08.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах