Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Усе «золото» першого відкритого чемпіонату Києва з кросмінтону виграли представники Донецької області

17 серпня в столиці відбувся перший відкритий чемпіонат Києва з кросмінтону, в якому спортсмени Донецької області перемогли в усіх категоріях. 
 
Найбільш напруженим виявився турнір серед чоловіків. Бар’єри групового етапу подолали Олексій Ошурко, Юрій Кольчак, Олег Кубар (усі - Краматорськ), Володимир Михайлов (Слов’янськ), Олексій Капустян, Андрій Писарський (обидва - Запоріжжя). Призерами стали Володимир Михайлов (Слов’янськ) – «золото», Юрій Кольчак (Краматорськ) - «срібло», Олексій Ошурко (Краматорськ) і Олексій Капустян (Запоріжжя) – «бронза».
 
Найсильнішою серед жінок стала Жанна Тимофєєва (Краматорськ), чемпіонка Донецької області. «Золото» вона виборола у фінальному матчі з Лією Гальченко, предстаницею Запоріжжя. Бронзовими призерками стали Анна Філатова і Віра Ільїна (обидві - Краматорськ). Серед представниць Донецької області слід зазначити дебютанток подібних змагань - Аліну Лебідь і Олександру Гудич з Дружківки, а також Наталію Мясоїд з Краматорська. Дівчата продемонстрували майстерну гру і дивовижну зібраність.
 
Чемпіонами парного турніру стали Олексій Ошурко і Юрій Кольчак. Найсильніша пара Донецької області перемогла у фіналі земляків - Володимира Михайлова і Жанну Тимофєєву. Бронзовими призерами стали Андрій Писарський і Олексій Капустян, а також Олег Кубар і Юрій Сазонов.
 
Незабаром, 14 вересня в Краматорську пройде шостий відкритий обласний чемпіонат Донецької області з кроссмінтону. 
 
22.08.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах