Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На спортивно-оздоровлюючому зборі юні волейболісти Донеччини утвердилися в званні переможців

З 11 по 20 серпня на річці Сіверський Донець проведено  спортивно-оздоровлюючий збір юнаків відділення волейболу комунального позашкільного навчального закладу спортивного профілю «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1 Бахмутської міської ради».

Учасники - 12 спортсменів, вихованці тренерів Олени Дробитько та Дмитра Дробитька - досягненнями яких у 2019 році є числені перемоги у чемпіонатах області і чемпіонський титул всеукраїнських змагань «Дитяча волейбольна ліга України».

За ініціативи та в дружній співпраці тренерів і батьків спортсменів хлопці провели 10 незабутніх днів в Святогірському оздоровчому комплексі «Яструбок», де сосновий ліс, річка, дворазові тренування, п’ятиразове харчування не тільки загартували здоров’я наших чемпіонів, але й зміцнили сили, примножили енергію для підкорення нових спортивних вершин та життєвих висот!

Який хлопчисько відмовиться помірятися силою та відвагою в боях з суперниками? Цю рису чоловічої натури задовольнили організатори відпочинку. Юні волейболісти утвердилися в званні переможців у грі «Lazertag», де довелося змагатися з іншою командою в орієнтуванні, швидкості руху по пересіченій місцевості зі спеціальними лазерними автоматами, а також у влучності ураження цілі.

Спогади про це літо залишаться надовго.

20.08.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах