Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Лимані визначено переможців чемпіонату Донецької області з сумо

17 і 18 серпня в місті Лиман, на базі спортивного комплексу «Локомотив», відбувся чемпіонат Донецької області з сумо серед дітей, молодших юнаків, юнаків та юніорів.

Змагання зібрали 90 спортсменів з Бахмута, Слов’янська, Лиману та Бахмутського району (смт. Миронівський).

Спочатку проведення змагань планувалося в м. Святогірськ, на базі оздоровчого табору «Яструбок». Але, в зв’язку з погодними умовами, змагання були перенесені до м.Лиман. Протягом двох годин автобусами команди були перевезені на ДФСК «Локомотив», де і відбулися спортивні баталії.

Спортсмени змагалися у різних вагових категоріях, у тому числі й абсолютній, де кожна команда виставила одного суматорі незалежно від ваги і віку. Чотири борця влаштували справжню битву титанів.

Найкращим став Артем Карнач (смт. Миронівський), другу сходинку посів Артур Вяткін зі Слов’янська, третю – Данило Кочетков (м. Лиман) і наймолодший у цій категорії - Богдан Коваленко з Бахмута.

У командному заліку перемогу здобули сумоїсти команди Бахмутського району, на другому місці - команда Слов’янська, третє місце поділили команда Лиману і Бахмута.
 
Обслуговували змагання судді міжнародної категорії – Ольга Митник та Юлія Кадиграбова.
 
Ці старти були відбірковими на чемпіонат України з сумо , який відбудеться у Харкові 5-8 вересня 2019 р.
 
Переможців і призерів особистих заліків були нагороджені грамотами та медалями управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, команди отримали кубки, а також всі учасники змагань отримали смачні призи від спонсорів - ООО «МЕГА КРИСП».
 

 

19.08.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах