Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшов міський турнір з дзюдо «Новорічні старти»

Минулого тижня в Донецьку пройшов відкритий міський турнір з дзюдо «Новорічні старти».

Змагання приймав донецький палац культури ім. Куйбишева, на помості якого боролося 110 спортсменів з Макіївки, Горлівки, Донецька, Маріуполя, Комсомольського, а також селища міського типу Миронівка Донецької області. Юнаки боролися за перемогу в турнірі в 9 вагових категоріях, а дівчата – у 4 категоріях.

У турнірі дзюдоїстів серед юнаків тричі на вищу сходинку п’єдесталу піднімалися донецькі спортсмени. Успіх був досягнутий в найважчих вагових категоріях, які прийнято вважати найбільш видовищними. Владислав Левчюк виграв у категорії до 42 кг, Антон Мінін показав кращий результат у вазі до 46 кг, а Олексій Бабачук не залишив шансів суперникам у ваговій категорії +46 кг.

Не відстали від донеччан і спортсмени з Макіївки, які також стали кращими в трьох вагових категоріях. Андрій Сокол став першим у категорії до 26 кг, у вазі до 32 кг виграв Денис Вегнер, а у ваговій категорії до 35 кг кращий результат продемонстрував Микита Гізатулін.

Олександр Червов з Горлівки здобув перемогу в категорії до 29 кг. Микита Лебідь і Данило Курганов із смт. Миронівка виграли турнір у вазі до 23 кг і 38 кг відповідно.

У змаганнях серед дівчат кращими дзюдоїстками двічі ставали спортсменки з Маріуполя: Софія Трипільська у ваговій категорії до 26 кг, а Таїсія Мітєєва в категорії до 32 кг. Яна Приходько з Комсомольського виграла турнір у вазі до 29 кг. Євгенія Шевченко із смт. Миронівка стала кращою у ваговій категорії до 36 кг.

Усі призери нагороджені грамотами та медалями комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради. Також переможці вагових категорій отримали кубки міськспорткомітету.

 
03.01.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах