Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Майстер-клас з рукопашного бою для дітей в ДОЦ «Яструбок» Святогірська

3 серпня для дітей, що перебувають на відпочинку в дитячому оздоровчому центрі «Яструбок», розташованому в самому серці соснового бору поблизу Святогірська, проведено майстер-клас з рукопашного бою.
 
Мета заходу - популяризація рукопашного бою, пропаганда здорового способу життя, залучення якомога більшої кількості дітей та молоді до активних занять спортом.
 
Активними учасниками заходу стали близько 200 дітей, до яких охоче долучились батьки. Після загальної розминки під керівництвом майстра чорного поясу І дан Ігоря Чечинова всі охочі вперше спробували виконати і освоїли декілька простих, але життєво-важливих прийомів рукопашного бою.
 
Захід відбувся на свіжому повітрі, в розкутій атмосфері, доброму настрої та показав дітлахам нові обрії, цілі та можливості спортивних досягнень і здорового способу життя.
 
Громадська організація «Донецька обласна федерація рукопашного бою «Донбас» висловила вдячність керівнику Слов’янського клубу єдиноборств «Ронін» Данилу Мальованому і директору ДОЦ «Яструбок» Олегу Шевченку за сприяння в проведенні заходу та небайдуже ставлення до майбутнього наших дітей.
 
 
13.08.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах