Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійське літо – Пляжний SPORT FEST у Лимані

3 серпня на пляжі IBIZA BEACH міста Лиман відбувся спортивний захід «Олімпійське літо – Пляжний SPORT FEST», програма якого включала змагання з пляжного волейболу та бадмінтону.

Учасників свята привітали почесні гості: начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, голова Лиманської міської об’єднаної територіальної громади Петро Цимідан, начальник відділу національно-патріотичного виховання, молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Лиманської ОТГ Олексій Рокочий та директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.

«Головне, що кожен сьогодні має можливість активно провести своє дозвілля. Сподіваюсь, це свято здорового способу життя сприятиме встановленню добрих дружніх стосунків між учасниками, а Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ініціюватиме ще низку подібних цікавих заходів», - зазначив Володимир Мицик.

Змагання з пляжного волейболу 4x4 зібрали 9 команд – представників міст Бахмут, Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ, Лиманської та Черкаської об’єднаних територіальних громад, а також Костянтинівського району. Спортсменів розподілили на 3 групи по 3 колективи, де переможцями виявились «Аматор» (Бахмут), «Альянс» (Краматорськ) і «Колос» (Лиман). Квартет півфіналістів доповнили волейболісти з Дружківки, що стали кращими серед тих, хто посів 2 місця в групах.

 
 

У боротьбі за місце у фіналі перемоги здобули краматорчани та бахмутчани, а вирішальна гра завершилась з рахунком 2:1 на користь краматорського «Альянсу». Ось склад тріумфаторів: Володимир Ступаков, Віктор Барановський, Дмитро Буйнавцев, Олександр Покровський, Антон Соломатін.

 
 

За підсумками змагань з бадмінтону кращими серед чоловіків стали Максим Ткаченко та Євген Горішній (тренер – Сергій Черненко) із Краматорська, перше та друге місця серед жінок розподілили представниці Костянтинівського району.

 
 
 

Переможців та призерів змагань нагородили медалями, кубками та пам’ятними подарунками від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а волейбольна команда «Альянс» (Краматорськ) отримала ще й грошовий приз від Лиманської міської об’єднаної територіальної громади.

 

Додамо, що цього ж дня на пляжі IBIZA BEACH відділ національно-патріотичного виховання, молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Лиманської ОТГ організував змагання з виштовхування колоди, за підсумками яких переможців у трьох категоріях (діти, чоловіки та жінки) відзначили цінними подарунками.

 

Більше світлин з заходу – на нашій сторінці у Facebook: www.facebook.com/sportdonoda (фотоальбом - за посиланням)

07.08.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах