Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Бахмут прийняв IV Кубок Донбасу з голболу

З 1 по 4 серпня в місті Бахмут, на базі спорткомплексу «Металург», вчетверте на Донеччині відбувся відкритий обласний турнір «Кубок Донбасу» з голболу серед спортсменів з вадами зору.
 
Організаторами змагань, присвячених Дню Державного Прапора України, виступили Донецький регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» та Донецький обласний осередок Спортивної федерації незрячих України.
 
Учасниками турніру стали 30 спортсменів з п’яти команд: Полтавської, Житомирської, Київської та Донецької областей (збірна ДРЦ «Інваспорт» та збірна ДО ДЮСШОІ).
 
Учасників змагань привітали начальник Донецького регіонального центру «Інваспорт» Костянтин Шевченко, заслужений майстер спорту України з плавання серед спортсменів з вадами зору, багаторазовий чемпіон Паралімпійських ігор, голова Донецького обласного осередку Спортивної федерації незрячих України Олександр Мащенко, заслужений майстер спорту України з плавання серед спортсменів з вадами зору, дворазовий чемпіон Паралімпійських ігор Дмитро Залевський, т.в.о. директора Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Тетяна Шевченко. Головний суддя змагань – суддя національної категорії Віктор Лагутін.
 
За підсумками запеклої боротьби місця розподілилися таким чином:
1 місце – Полтавська область;
2 місце – Житомирська область;
3 місце – збірна ДРЦ «Інваспорт», Донецька область;
4 місце – Київська область;
5 місце – збірна ДО ДЮСШОІ, Донецька область.
 
Переможців і призерів змагань нагороджено кубками, медалями та грамотами. Нагородження провів начальник ДРЦ «Інваспорт» Костянтин Шевченко.
 
 
06.08.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах