Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олександр Корявець став бронзовим призером командного чемпіонату Європи з дзюдо серед ветеранів

25-27 липня в іспанському місті Лас Пальмас на одному з Канарських островів Гран Канарія відбувся особистий чемпіонат Європи з дзюдо серед спортсменів від 30 років і старше, який зібрав 778 учасників із 35 країн. 28 липня змагання продовжилися командним чемпіонатом Європи серед дзюдоїстів-ветеранів.

Донецьку область у складі збірної України успішно представив спортсмен із Покровська Олександр Корявець.

В особистих змаганнях вікової групи М2 (чоловіки 35-39 років) у ваговій категорії до 81 кг наш дзюдоїст провів 4 зустрічі. У першому поєдинку він поступився Емре Ерену з Туреччини, але потім у втішній сітці здобув дві перемоги – над французом Фредеріком Фенантом та поляком Лукашем Клімеком. На жаль, у вирішальній сутичці за «бронзу» Олександр програв росіянину Сергію Кавіну, таким чином зупинившись за крок від нагороди.

У рамках командного чемпіонату Європи серед ветеранів Олександр виступив у складі чоловічої збірної України в категорії ТМ 30 (30-39 років). Вітчизняні дзюдоїсти виграли у другої команди Франції з рахунком 3:2, але в півфіналі поступилися 2:3 третій команді Франції, таким чином продовживши боротьбу за «бронзу» з італійцями. У вирішальній зустрічі Олександр Корявець зробив свій внесок в підсумкову перемогу національної команди з рахунком 3:1, виявившись сильнішим за суперника у ваговій категорії 81 кг – Енда Хакетта.

Разом із Корявцем бронзові медалі здобули представники Дніпра Сергій Плієв (73 кг), Сергій Балабан (90 кг), Віталій Дудчик (90 кг) та Сергій Гладкий (+90 кг), а також представники Харкова Сергій Липилин (66 кг), Костянтин Ананченко (81 кг) та Микола Терещенко (+90 кг).

 

30.07.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах