Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбулася першість міста зі швидких шахів

З 28 по 29 грудня в донецькому шахово-шашковому клубі пройшла передноворічна першість міста зі швидких шахів.

У змаганнях взяло участь близько 30 спортсменів, які представляють різні регіони Донецькій області – Донецьк, Макіївку, Ясинувату, Жданівку та ін.

Увесь підсумковий п’єдестал дістався шахістам з Донецька. Так, згідно фінальним результатами перемогу в першості міста з показником у 8 очок здобув майстер спорту України Володимир Ільїн. Досить наполегливою ​​вийшла боротьба за друге місце. Кандидат у майстри спорту України Олексій Юлін, набравши 7 очок, тільки за додатковими показниками зміг випередити свого візаві – ще одного кандидата в майстри спорту України Руслана Мамедова.

Крім загального підсумкового заліку, були визначені кращі ще в трьох категоріях. Так, гросмейстер, майстер спорту України Анатолій Камінець з Донецька став кращим серед ветеранів. Серед жінок перше місце посіла донеччанка Олександра Ракітіна. Кращий результат серед юнаків показала восьмирічна спортсменка з Макіївки Світлана Гофман.

Після закінчення турніру всі призери та переможці були нагороджені призами, а також грамотами комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради.

 
31.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах