Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Золото» та «бронзу» велосипедисти Донеччини вибороли на чемпіонаті України у Вінниці

З 24 по 28 липня в місті Вінниця відбувся чемпіонат України з велоспорту на шосе в багатоденній гонці серед чоловіків, юніорів, жінок і юніорок.

Змагання зібрали близько 140 спортсменів з 22 регіонів України, а також Молдови. Від Донецької області в супроводі тренерів Валерія Красова та Олександра Геращенка виступили дві команди: чоловіча з Анатолієм Будяком, Іллею Клепіковим, Ростиславом Жуковським (школа вищої спортивної майстерності) та Даніїлом Нікуліним (обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з велоспорту, Лиман) у складі, та юніорська з Данилом Білоусом, Дмитром Полупаном, Віталієм Терешенком (ОСДЮСШОР, Лиман), Максимом Телегіним та Глібом Юрченком (ДВУОР ім. С.Бубки).

Багатоденна гонка складалася з трьох етапів: індивідуальної гонки на час 16 км, групових гонок 120 км та 140 км, на кожному з яких три кращих гонщика команди приносили бали в підсумковий залік.

Команді Донецької області серед юніорів вдалося захопити лідерство і не впустити його до кінця змагань, виборовши золоті нагороди. У особистому заліку за сумою трьох етапів Віталій Терешенок посів 5 місце, Данило Білоус – 8 місце.

Чоловіча команда Донеччини стала бронзовим призером чемпіонату. У особистому заліку Даніїл Нікулін посів 3 місце, Анатолій Будяк – 8 місце, Ілля Клепіков – 12 місце, Ростислав Жуковський – 15 місце.

 
 
29.07.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах