Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Мангушському районі працівники правоохоронних, рятувальних та інших спецслужб, курсанти Донецької області змагалися у практичній стрільбі

25 і 26 липня у с. Бердянське (Мангушський район) відбувся чемпіонат Донецької області з практичної стрільби серед працівників правоохоронних, рятувальних та інших спеціальних служб, курсантів навчальних закладів, який організовано за ініціативи громадської організації «Донецька обласна організація  ФСТ «Динамо» України».
 
У змаганнях взяли участь 20 команд з 13-ти адміністративно-територіальних одиниць області – 60 працівників правоохоронних, рятувальних та інших спеціальних служб і курсантів області.
 
У командному заліку пеермогла команда Центрального відділу поліції (м. Маріуполь), друге місце посіла команда Академії поліції Донецького юридичного інституту МВС України, третє місце посіла команда Головного управління Національної поліції в Донецькій області.
 
В особистій першості переміг заступник начальника тренінгового центру ГУНП Віктор Коваленко, друге місце посів старший оперуповноважений Центрального ВП Юрій Перевязко, третє місце посів старший оперуповноважений Центрального ВП Андрій Пшеничний.
 
За підсумками змагань переможців і призерів чемпіонату нагороджено грамотами і медалями, команди – грамотами і кубками управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.
 
29.07.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах