Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Президент України призначив стипендії одному спортсмену-паралімпійцю Донеччини та трьом тренерам

Президент України Володимир Зеленський призначив стипендії для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів за спортивні досягнення у 2018 і 2019 роках.

Відповідний Указ № 544/2019 від 22-го липня опубліковано на офіційному сайті Президента України.

До переліку стипендіатів увійшли 1 спортсмен та 3 тренера Донецької області.

Щомісячне грошове заохочення в розмірі 12 тисяч гривень отримуватиме чемпіон світу 2018 року з велосипедного спорту (ураження опорно-рухового апарату) Єгор Дементьєв. Така ж стипендія призначена батькові та тренерові спортсмена, старшому тренерові збірної команди України з велосипедного спорту Віктору Дементьєву.

Щомісячне грошове заохочення в розмірі 7 тисяч гривень отримуватимуть: Андрій Казначеєв – головний тренер збірної команди України з плавання та тренер чемпіона Європи 2018 року з плавання (ураження опорно-рухового апарату) Андрія Трусова, а також Світлана Казначеєва – старший тренер збірної команди України з плавання та тренер чемпіона Європи 2018 року з плавання (вади зору) Віктора Смирнова.

Особам, зазначеним у статті 1 цього Указу, яким стипендія вже призначена Президентом на певний строк, у подальшому виплачуватиметься стипендія, передбачена цим Указом.

23.07.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах