Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тетяна Бакланова здобула «срібло» на чемпіонаті Європи серед шахістів з вадами слуху

З 15 по 21 липня в місті Львів відбувся IІ чемпіонат Європи з шахів серед спортсменів з вадами слуху. Змагання стали кваліфікаційними і впливали на світовий рейтинг, за яким проводитиметься відбір на ХІХ зимові Дефлімпійські ігри 2019 року, що з 12 по 21 грудня прийме Італія.

Донецьку область у складі української збірної команди представили заслужений майстер спорту України Тетяна Бакланова з Маріуполя та майстер спорту України Олексій Філіппських із Краматорська.

У підсумку, Баклановій вдалося піднятися на другу сходинку п’єдесталу пошани серед жінок, а Філіппських посів 12 місце серед чоловіків.

Відзначимо, що паралельно із зазначеними змаганнями пройшли XXIV відкритий клубний чемпіонат та VII відкритий особистий Європейський турнір з шахів серед спортсменів з вадами слуху, де також були представники Донеччини.

Так, Владислав Покотаєв із Маріуполя посів 5 місце у відкритому особистому Європейському турнірі, а Кім Ен Су зі Слов’янська в складі команди «Каштан» виборов бронзу відкритого клубного чемпіонату.

 

 

 
 
22.07.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах