Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відкрили оновлений футбольний майданчик при ЗОШ № 17

18 липня в місті Слов’янськ на території загальноосвітньої школи № 17 (за адресою: вул. Олімпійська, 4) відбулося відкриття оновленого футбольного майданчика зі штучним покриттям.

Спортивний об’єкт, збудований ще в 2006 році, реконструйовано в рамках державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» на умовах співфінансування державного та міського бюджетів. Проєкт вдалося реалізувати зусиллями Слов’янської міської ради та управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

На відкриття оновленого майданчика завітали Слов’янський міський голова Вадим Лях та заступник голови громадської спілки «Федерація футболу Донецької області» Олег Зубарев. Почесні гості побажали спортсменам нових досягнень та висловили надію, що футбольний рух в Слов’янську буде розвиватися і надалі завдяки покращенню спортивної інфраструктури.

Так, у 2019 році завершено будівництво ігрового майданчика 42x22 м на території опорної школи № 13, також є проектно-кошторисні документації на будівництво майданчиків при ЗОШ № 12 та ЗОШ № 9, які подані міською радою для участі в проєктах на умовах співфінансування, і розробляється ПКД на будівництво мультифункціонального спортивного майданчика на базі ЗОШ № 10.

Після завершення урочистої частини заходу стартував міський турнір з футболу серед дітей, де перемогу здобула команда КДЮСШ «Словхліб», друге місце посіли представники ФК «Тор», третє – ФК «Слов’янськ». Переможців нагородили кубком, а всіх учасників – грамотами, медалями, м’ячами та солодкими подарунками від Слов’янської міської ради.

 
 
18.07.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах