Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ярослав Коюда – срібний призер Кубка світу з академічного веслування в Нідерландах

З 10 по 15 липня в місті Роттердам (Нідерланди) відбувся Кубок світу з веслування академічного серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Міжнародні змагання, які вважались відбірковими до Паралімпійських ігор-2020 у Токіо, зібрали представників 11-ти країн.

У складі збірної команди України на турнірі взяли участь 12 веслувальників, серед яких від Донецької області виступив майстер спорту України міжнародного класу зі Слов’янська Ярослав Коюда. У тандемі з Світланою Богуславською Ярославу вдалося здобути срібну медаль у класі змішаних екіпажів двійок парних – PR2 Mix2x.

Вирішальним стартом сезону для веслярів-паралімпійців стане чемпіонат світу, що пройде в місті Лінц (Австрія) з 20 серпня по 2 вересня.

Зазначимо, що Коюда є учасником XV літніх Паралімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро (Бразилія), срібним призером чемпіонату світу 2017 року, бронзовим призером чемпіонату світу 2018 року, а також володарем низки нагород інших міжнародних турнірів. У червні 2019 року Ярослав став бронзовим призером на Кубку світу в місті Познань (Польща).

 

Фото з архіву

17.07.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах