Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську підвели підсумки спортивної роботи за 2013 рік

У спілкуванні із представниками засобів масової інформації голова комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради Віктор Поліщук розповів про найбільш значущі події спортивного життя міста в 2013 році.

Так, у році, що минає, було проведено 176 спортивно-масових заходів із загальною кількістю більше 26 тисяч учасників.

Команди міста та окремі спортсмени брали участь у всеукраїнських та міжнародних змаганнях, і кращими серед них в 2013 році стали:

- Наумова Маргарита та Гаврушко Лілія – багаторазові чемпіонки України, чемпіонки Європи, майстри спорту з черлідингу;
- Карпачов Владислав, Чубревичев Іван – призери чемпіонату Європи з боксу;
- Михайлятенко Аліна, Смоліна Христина, Володарь Юлія – чемпіонки Європи, майстри спорту з аеробної гімнастики;
- Собянін Д., Юркін І., Смелянський К., Пучков В. – регбі;
- Ванжа Богдан, Аракелян Вано – кікбоксинг.

Тренер з регбі Ігор Юркін був визнаний кращим керівником гуртка фізкультурно-спортивного напряму за підсумками Всеукраїнського конкурсу майстерності «Джерело творчості».

У 2013 році побудований майданчик для пляжного волейболу на ФОК м. Родинське, майданчик для настільного тенісу на СК «Металург», дитячий спортивний майданчик на б. Андрющенка, відкритий спортивний зал для занять важкою атлетикою у ЗОШ № 6. Також було відремонтовано 48 спортивних майданчиків. За підсумками Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», метою якого є приведення спортивної бази до ладу, місто Красноармійськ посів почесне друге місце в Донецькій області.

В обласній Спартакіаді серед інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату «Повір у себе» команда з Красноармійська зайняла 4 місце серед 15-ти колективів-учасників. У фіналі Всеукраїнських змагань «Олімпійське лелеченя» в ДОЦ «Артек» Донецьку область представляли красноармійські школярі, які стали другими серед 28 навчальних закладів з України.

У 2013 році звання майстра спорту отримали 8 спортсменів міста, кандидата в майстри спорту – 25 спортсменів, розряди – 20 спортсменів.

Віктор Поліщук висловив вдячність усім спортсменам, тренерам, вчителям з фізичної культури та функціонерам спорту за плідну співпрацю, високі спортивні результати, а також привітав з наступаючим Новим роком, побажавши наснаги, успіхів та перемог у 2014 році.

 
28.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах