Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні велосипедисти Донеччини – переможці та призери чемпіонату України в Хмельницькому

11-14 липня в місті Хмельницький відбувся чемпіонат України з велоспорту на шосе в командній гонці та гонці-критеріум серед юнаків, дівчат, молодших юнаків, молодших дівчат.

Від Донеччини на чемпіонаті виступила збірна в складі 7 спортсменів, вихованці обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велоспорту та Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки (Алла Марущук, Олена Ребракова, Дмитро Полупан, Максим Телегін, Гліб Юрченко, Іван Андреєв, Даніель Беліч), а також команда комплексної ДЮСШ «Атлетик» міста Маріуполь (5 спортсменів).

За підсумками змагань у активі наших велосипедистів виявилось 4 нагороди: 1 золота, 2 срібні та 1 бронзова.

На першу сходинку п’єдесталу в командній гонці на 25 км серед юнаків піднялись: Дмитро Полупан (ОСДЮСШОР, Лиман, тренери Петро Шарапов та Валерій Красов), Гліб Юрченко (ДВУОР, тренер Олександр Геращенко), Максим Телегін (ДВУОР, тренери Валерій Красов, Олександр Геращенко) та Юрій Кадуха (КДЮСШ «Атлетик» м. Маріуполь, тренер Ірина Сівакова).

У командній гонці на 25 км серед дівчат спортсменки Донецької області стали срібними призерками. Лідери українського велоспорту у своєму віці Алла Марущук та Олена Ребракова (ОСДЮСШОР-ДВУОР, тренери Валерій Красов, Олександр Геращенко) разом із представницями маріупольської КДЮСШ «Атлетик» Діаною Маліновою та Ніною Стоцькою, яка є наймолодшою в команді, програли 13 секунд велосипедисткам Хмельниччини.

14 липня в гонці-критеріум «срібло» серед юнаків вдалося вибороти Дмитру Полупану, який обійшов харків’янина Валентина Кабашного, але поступився Максиму Варенику з Миколаївської області. Серед дівчат у цій дисципліні бронзовою призеркою стала Алла Марущук, яка фінішувала за представницями Хмельницької області Дариною Нагуляк та Анастасією Плоцідим.

 

15.07.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах