Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


#OlympicLab завітав до Миколаївки

12 липня спортивно-оздоровчий комплекс «Енергетик» у місті Миколаївка гостинно зустрів учасників Всеукраїнського спортивно-інтерактивного проєкту для дітей і молоді #OlympicLab. Відділення НОК України в Донецькій області за сприяння Харківського бадмінтонного спортивного клубу реалізувало напрямок «Олімпійський чат та лідерство».

Учасниками стали майже 60 дітей із міст Донеччини та Харківщини, які тільки розпочинають свій спортивний шлях у бадмінтоні.

На урочистому відкритті з вітаннями та побажаннями досягати перемог звернулись: Володимир Мицик – начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, перший заступник голови відділення НОК України в Донецькій області; Олександр Яшин – директор структурної одиниці ПАТ «Донбасенерго» «Енергосоцінвест»; Дмитро Подопригора – виконавчий директор відділення НОК України в Донецькій області.

Заслужений тренер України з бадмінтону Михайло Стерін познайомив присутніх зі своїми зірковими вихованками: Єлизавета Жарка та Марина Ільїнська – майстри спорту України, які нещодавно повернулись з ІІ Європейських ігор, Марія Столяренко – бронзова призерка чемпіонату Європи серед дівчат, Ганна Крючкова – тренер юніорської збірної України з бадмінтону.

 

На різноманітних локаціях юні спортсмени отримали можливість більше дізнатись про олімпійський рух та олімпійські цінності, продемонструвати свої знання в олімпійській вікторині, поспілкуватись із зірковими гостями та долучитись до майстер-класів. Найбільш активних учасників заохочено подарунками від Національного олімпійського комітету України, а гості заходу отримали на згадку сувеніри від відділення НОК України в Донецькій області.

Нагадаємо, проєкт має на меті виховання молодого покоління за допомогою олімпійських ідеалів та принципів, сприяння залученню дітей до активних занять спортом та здорового способу життя.

 

12.07.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах