Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський день у Дружківці

30 червня в місті Дружківка, на спортивних майданчиках Молодого парку в районі підвісного мосту, пройшов спортивно-масовий захід «Всеукраїнський Олімпійський день». 
 
Відсвяткувати «Олімпійський день» і 125-ту річницю Міжнародного олімпійського комітету зібрались представники різних видів спорту: боксери, футболісти, тхеквондісти, волейболісти, легкоатлети, кросмінтоністи, представниці черлідингу, а також туристичних клубів міста.
 
 
З привітальними словами з нагоди Олімпійського дня до присутніх звернулись почесні гості заходу – директор Школи вищої спортивної майстерності в Донецькій області, член виконкому Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Крістіна Русінова та директор Дружківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Валерій Колоша. 
 
Після урочистого відкриття представники черлідингу, боксу та тхеквондо продемонстрували свою майстерність у показових виступах перед гостями свята. Перед початком масового забігу Ольга Лук’янова, представниця  Школа вищої спортивної майстерності та тренер з легкої атлетики, провела для всіх присутніх професійну розминку. 
 
У рамках заходу пройшли змагання з футболу, волейболу, кросмінтону. Крім цього, для малечі проведено «Веселі старти», де призами були солодощі.
04.07.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах