Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда Донецької області посіла призові місця у фіналі всеукраїнських змагань серед голів сільських і селищних рад

З 20 по 23 червня в місті Скадовську Херсонської області відбулись фінальні змагання Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» серед голів сільських, селищних рад, голів і старост об’єднаних територіальних громад, де за звання кращих боролись переможці відбіркового етапу з 16 регіонів країни.

Від Донецької області поїхала команда в складі 15 осіб, серед яких – голова Нікольської районної ради Василь Мітько, представники сільських та селищних рад Волноваського, Нікольського, Мар’їнського, Покровського та Слов’янського районів.

До числа призерів всеукраїнських змагань збірна Донеччини потрапила в шашках та волейболі, де посіла відповідно друге та третє місця. Наші волейболісти здобули перемоги над командами Київщини (2:0), Дніпропетровщини (2:1) та Кіровоградщини (2:1).

Окрім цього, представники Донецької області проявили свої кращі здібності в більярді, гирьовому спорті, дартс, настільному тенісі та шахах.

Додамо, що в рамках заходу Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України проводила відбір для участі в чемпіонаті Європи 2020 року серед органів місцевого самоврядування, і за його підсумками до складу національної збірної з футболу включено двох чоловік з Донеччини: голову Новоукраїнської сільської ради Олександра Перетятька та голову Черкаської селищної ради Сергія Падалку.

 
29.06.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах