Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Плавці Донеччини – переможці та призери чемпіонату України серед юніорів та молоді в Харкові

З 18 по 22 червня в місті Харків відбувся літній чемпіонат України з плавання серед юніорів та молоді, який зібрав 519 спортсменів із 23-х команд областей та міста Києва.

Донеччину на змаганнях представили вихованці обласної дитячо-юнацької спортивної школи з плавання та синхронного плавання Донецької обласної організації ФСТ «Україна» (Соледар та Маріуполь – по 7 чоловік, Слов’янськ – 5 чоловік) та комплексної ДЮСШ «Меотіда» міста Маріуполь (10 чоловік). У підсумку, наші спортсмени вибороли низку нагород різного ґатунку.

Ольга Медведєва з Маріуполя (КЗ КДЮСШ «Меотіда»), вихованка заслуженого тренера України Олександра Береснєва та тренера Галини Бахтерової, стала чемпіонкою на 200-метрівці брасом серед молоді та юніорів (з результатом 2:35.49), а також срібною призеркою на 100-метрівці брасом серед молоді та юніорів (1:13.31). На дистанції 50 м брасом Ольга з результатом 0:33.89 здобула «срібло» серед юніорів та «бронзу» серед молоді.

Данило Чобанян (Маріуполь, КЗ КДЮСШ «Меотіда»), вихованець заслуженого тренера України Олександра Береснєва та тренера Юлії Береснєвої, у змаганнях вільним стилем серед юніорів став володарем «золота» на дистанції 1500 м (16:50.09) та «срібла» на дистанції 400 м (4:15.89).

Ще один представник Маріуполя Микита Жиров (обласна ДЮСШ, ШВСМ), вихованець заслуженого тренера України Олександра Конжукова та тренера Ольги Бережної, також у змаганнях вільним стилем серед юніорів став срібним призером у запливі 200 м (1:58.41) та бронзовим призером у запливі 400 м (4:13.44).

Додамо, що в командному заліку юніорських змагань серед регіонів України другої групи плавці Донеччини посіли третє місце.

 
26.06.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах