Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Коу Лей – у півфіналі змагань з настільного тенісу на II Європейських іграх

25 червня в Мінську (Республіка Білорусь) у рамках ІІ Європейських ігор відбувся чвертьфінал одиночних змагань з настільного тенісу, де Донецьку область та Україну представив бронзовий призер Перших Європейських ігор 2015 року Коу Лей.

Після перемоги в попередніх матчах над румуном Овідіу Іонеску, іспанцем Альваро Мартінез Роблесом та росіянином Олександром Шибаєвим, наш спортсмен зустрівся із Седріком Нуйтінком з Бельгії. І це протистояння виявилось дуже напруженим.

У першому сеті, ведучи в рахунку 9:4, Коу Лей «відпустив» суперника та програв – 10:12. У другому ініціатива була за українцем – 11:8, з таким же рахунком завершився і третій сет. У четвертому представник Донеччини поступався 5:8, проте провів потужну кінцівку – 11:8. Максимум проблем Нуйтінк створив у п’ятому сеті – 0:5 на старті та 4:11 у підсумку. У шостому сеті Коу Лей, попри успішні атаки бельгійця, зміг перехопити ініціативу та довести матч до перемоги – 12:10 у сеті та 4:2 в зустрічі.

Наступна гра в рамках 1/2 фіналу одиночного розряду змагань очікує на Коу Лея у середу, 26 червня, о 13:00. Нашому спортсмену протистоятиме Джонатан Грот з Данії. Іншу півфінальну пару складуть німець Тімо Болл та хорват Томіслав Пуцар. Матчі за «золото» та «бронзу» одиночних змагань з настільного тенісу відбудуться увечері цього ж дня (о 17:00 та 18:00).

25.06.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах